fbpx
Postanite partner: Da li želite da se pridružite našoj mreži strateških partnera?

Promena podataka privrednog društva

Promena podataka privrednog društva

NAŠ NAČIN RADA

Brzo i efikasno sprovodimo procese registrovanja svih promena za d.o.o.

Kako se pokreće proces?
Za pokretanje procesa registracije bilo koje promene za d.o.o. potrebno je da popunite online formular sa podacima. Ceo proces je automatizovan tako da status procesa možete pratiti u svakom trenutku i planirati svoje poslovanje u skladu sa tim.
Koliko proces traje?
Pripremu dokumentacije za promene obavljamo u roku od 48h, nakon što dobijemo podatke. Proces same registracije traje 5 radnih dana u maksimalnom roku, nakon čega je rešenje o registrovanoj promeni dostupno.
Da li se može uraditi više promena odjednom?
Ukoliko postoji potreba, preporuka je da se radi više promena u jednom ciklusu registracije. Kada se radi više promena odjednom i takse se umanjeno tarifiraju, a rok za izvršenje je isti kao i kada se radi samo jedna promena.

Promena vlasničkog udela

Vlasnički udeo društva

Registrujte prenos udela ako postoji potreba za uključivanjem dodatnog pravnog ili fizičkog lica u vlasničku strukturu firme ili kada želite da promenite procentualni odnos učešća u vlasništvu. Prenos udela može da bude uz naknadu ili bez.
prenos-udela-1-1
promena-naziva-doo
Promena imena firme

Poslovno ime društva

Ako želite da promenite puno ili skraćeno poslovno ime firme radi kreiranja drugačijeg identiteta, registrujte promenu uz naš stručan konsalting oko odabira novog naziva. Konsalting oko odabira novog imena društva je deo usluge registracije.
Promena adrese sedišta

Sedište privrednog društva

Zakonska obaveza je da se prijavi svaka promena sedišta firme, bilo da se radi o promeni adrese ili mesta iz koga se upravlja poslovanjem. Jedini uslov je da nova adresa bude na teritoriji Srbije i da imate dokaz o sedištu.
promena-sedista-doo
promena-direktora-doo
Promena zakonskog zastupnika

Direktor privrednog društva

Direktor je izvršni organ društva i lice ovlašćeno za zastupanje, odnosno preduzimanje pravnih radnji u ime i za račun društva. Promena direktora zahteva razrešenje postojećeg i registraciju podataka novog zastupnika, uz definisanje vrste zastupništva.
Promena šifre delatnosti

Pretežna delatnost društva

Prilagodite se tržišnim promenama i usmerite svoje poslovanje u pravcu novog razvoja i uvećanja profita. Izaberite novu šifru pretežne delatnosti i registrujte promenu u skladu sa zakonom o registraciji u što kraćem roku.
promena-delatnosti-doo
ogranak-doo
Prijava ogranka društva

Ogranak privrednog društva

Ukoliko imate potrebu za izdvojenim organizacionim delom poslovanja u okviru privrednog društva, a na drugoj lokaciji, registrujte ogranak koji čak može imati različitu delatnost ili drugog zastupnika u odnosu na društvo.
0
Uspešna realizacija postupaka
Visoki procenat usvojenih prijava za registraciju promena iz prvog puta garantuje vam stručnost, uštedu vremena i najbolju optimizaciju troškova.
0
Kratki rokovi izvršenja
Kada se proces za registraciju promena dobro organizuje, u roku od 48 sati možete da nastavite sa redovnim poslovnim aktivnostima.

Ostvarite kontakt sa nama i procenite kvalitet naših usluga!

Verujemo da su preporuke naših dosadašnjih klijenata i njihovo zadovoljstvo najbolji pokazatelj kvaliteta usluga koje pružamo. Sigurni smo da ćemo pronaći najbolje rešenje i za vaše poslovanje i da će vaš poslovni uspon biti mnogo brži i lakši uz našu jedinstvenu i sveobuhvatnu podršku. Kontaktirajte nas!

4.9/5.0

na osnovu 70+ Google MyBusiness recenzija

Pišite nam