fbpx
Postanite partner: Da li želite da se pridružite našoj mreži strateških partnera?

Poslovni prostor

Poslovni prostor

Podignite Vaše poslovanje na viši nivo obavljajući delatnost u profesionalnom poslovnom prostoru

Odaberite kancelariju za rad na jednoj od nekoliko ekskluzivnih poslovnih lokacija u Beogradu koje su sada svima dostupne

Naša široka ponuda poslovnih prostora omogućava Vam da odaberete idealnu lokaciju za sebe i za sopstveno poslovanje, kao i potpuno fleksibilan model po pitanju veličine kancelarije i broja radnih stolova. Za koju god lokaciju da se odlučite, radićete u produktivnom i profesionalnom okruženju koji će Vas inspirisati na osvajanje novih tržišta i ostvarenju velikih uspeha.
poslovni-prostor
Prilagodite sebi radni prostor

Fokusirajte se na svoje poslovanje

Kancelarije su u potpunosti opremljene, tako da ne morate da brinete o nameštaju, Wi-Fi konekciji, skenerima i printerima. U cenu iznajmljivanja kancelarije ulaze i svi propratni troškovi vezani za komunalije, čišćenje, održavanje i obezbeđenje poslovnog prostora. Imate i mogućnost da sami osmislite izgled kancelarije, da unesete svoj nameštaj i date prostoru lični pečat. Ukoliko vas ipak to ne zanima, jednostavno se uselite u već opremljenu kancelariju po vašem izboru i istog trenutka počnite da radite.
Podrška

Potrebne su Vam konsultacije za
pokretanje poslovanja?

Ukoliko želite da proverite sve aspekte samostalnog biznisa pre osnivanja preduzetnika, najbolje je da se konsultujete sa našim stručnjacima, sprečite greške i donesete najpovoljnije odluke za vaše poslovanje.

Zatražite ponudu za iznajmljivanje kancelarijskog prostora

Nakon što nam prosledite podatke o željenoj lokaciji za iznajmljivanje poslovnog prostora, zajedno sa periodom iznajmljivanja, u najkraćem roku dostavićemo Vam finansijsku ponudu. Po prihvatu ponude za određeni kancelarijski prostor, uputićemo Vas u proceduru potpisivanja elektronskog ugovora, nakon čega stičete uslov za registraciju ove poslovne adrese pre procedure u Agenciji za privredne registre.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  poslovni-prostor-4
  Podržavamo vaše promene

  Fleksibilnost u zakupu poslovnog prostora

  Veliki izbor kancelarija, obezbeđuje vam da pronađete tačno ono što vam je potrebno, bez obzira na veličinu vaše kompanije. Iskoristite mogućnost dodavanja radnih stolova i nameštaja, preseljenja u drugi prostor ili čak na drugu lokaciju. Fleksibilnost se ogleda i u dužini zakupa, pa tako kancelariju možete zakupiti kako na dug vremenski period tako i na samo nekoliko meseci ili nedelja. Uz to, postoji i opcija zakupa „u hodu“ samo na jedan dan ili na nekoliko sati.
  Na kojim lokacijama se nalaze poslovne zgrade?
  Na teritoriji Beograda postoji čak 5 mogućih lokacija za rad, a na vama je da odaberete onu koja vam najviše odgovara uz otvorenu mogućnost preseljenja na drugu lokaciju po potrebi. Svi poslovni kompleksi su strateški smešteni na ekskluzivnim lokacijama širom Beograda. Uglavnom se nalaze na Novom Beogradu, koji je postao poslovno središte prestonice i mesto sa najviše poslovnih zgrada i kancelarija. Ipak, nije izostao ni poslovni prostor u samom srcu grada, u ulici Knez Mihajlovoj, tako da možete da birate lokaciju koja vam najviše odgovara, a koju god da izaberete nećete pogrešiti.
  Da li imam mogućnost korišćenja sale za sastanke?
  Da, naravno. Ostavite jak utisak na svoje klijente, poslovne saradnike ili potencijalno nove zaposlene u vašoj firmi, kroz održavanje profesionalnih sastanaka u salama specijalno dizajniranim za takve prilike. Bez obzira da li je u pitanju vođena obuka, poslovni sastanak ili razgovor za posao, sale za sastanke su spremne i čekaju na vašu rezervaciju. U ponudi su prostorije različitih veličina, prilagođene vašim trenutnim potrebama i broju ljudi koji će biti prisutni na sastanku. Sale su opremljene internet konekcijom poslovne klase, opremom za održavanje video konferencija, projektorima i belim tablama kao i prostorijom za pauzu. Kao posebna mogućnost postoji i opcija poručivanja keteringa, čaja ili kafe, tako da vaši gosti imaju puni ugođaj i profesionalni tretman.
  Da li je moguće iznajmljivanje zajedničkog prostora?
  Da, naravno. Opcija iznajmljivanja zajedničkih prostorija za rad je savršen izbor za vas. Ova opcija pruža vam najveću slobodu, jer radni sto možete da iznajmite i na samo nekoliko sati i uvek ste u mogućnosti da u skladu sa vašim potrebama, promenite lokaciju, promenite sto ili ga rezervišete na duži vremenski period ukoliko vam odgovara. Kao i u slučaju iznajmljivanja kancelarije, u cenu je uključeno sve neophodno za nesmetano obavljanje poslovanja, poput WiFi konekcije, recepcije, komunalnih i administrativnih usluga.
  Kakve kompanije koriste ponudjen poslovni prostor?
  U okviru okviru ovih poslovnih zgrada nalazi se veliki broj kompanija, kako malih i srednjih tako i velikih, pa postoji šansa da se upoznate sa njihovim predstavnicima i na taj način proširite bazu poslovnih partnera ili klijenata. Uz to, u okviru svakog kompleksa ili u neposrednoj blizini nalaze se i restorani i kafići, u koje uvek možete da svratite na pauzu za ručak ili piće, sami ili sa potencijalnim poslovnim saradnicima.

  Konsultujte se sa nama i odaberite najbolje rešenje za svoje poslovanje!

  Upoznajte se detaljno i iz prve ruke sa uslovima i svim
  relevantnim aspektima za registraciju promena.

  Pozovite nas

  Radno vreme: 09h-17h