fbpx
Postanite partner: Da li želite da se pridružite našoj mreži strateških partnera?

Pravna podrška

Pravna podrška

PRAVNA PODRŠKA

Stvorite jake temelje za razvoj svoje kompanije kroz profesionalnu pravnu podršku, neophodnu svakom poslovanju.

advokatske-usluge-1
Zakažite konsultacije, upoznajte se sa svojim pravnim obavezama, informišite se i regulišite pravne akte i dokumentaciju vaše firme stručno i bez napora.

Povezujemo Vas sa mrežom naših partnerskih advokatskih kancelarija

Poznavanje pravnih propisa i obavljanje poslovanja u skladu sa zakonom je preduslov za rast i razvoj svakog pravnog lica. Kako su zakoni i pravni akti mnogobrojni, a njihove promene učestale, nekada je nemoguće sve ispratiti i uskladiti pravne akte sa aktuelnim propisima. Zbog toga je jako važno da imate stručnjake iz oblasti prava koji će voditi računa o svemu tome umesto vas.
Podrška

Potrebne su Vam konsultacije u vezi sa
pokretanjem poslovanja?

Za naše klijente organizujemo konsultacije vezane za sva pravna pitanja i zakonske nedoumice. Znamo koliko je pokretanje poslovanja stresno i puno nepoznanica, pa zbog toga i organizujemo tim ljudi iz različitih oblasti poput knjigovodstva, prava i marketinga, koji će moći da vam izađu u susret i da vam olakšaju prve korake ka uspešnom razvoju poslovanja u velikoj meri.
pravna-podrska-1
Sve na jednom mestu

Izrada kompletne dokumentacije prilikom osnivanja

Dokumentacija i ugovor o osnivanju odnosno osnivački akt, moraju biti ispravni kako bi vaša prijava bila usvojena i kako biste uštedeli vreme i novac. Pojedina dokumenta se overavaju kod notara, pa kako biste izbegli overu istog dokumenta po nekoliko puta, dobro je imati stručnu podršku iz sfere prava. Upravo iz ovih razloga, preuzimamo izradu celokupne dokumentacije, sve što je potrebno je da nam dostavite potrebne informacije. Na kraju, završena dokumentacija vam se dostavlja na potpis i proveru unetih podataka.

Za naše inostrane klijente vodimo postupke pribavljanja dozvole boravka i radne dozvole

U našoj ponudi nalazi se i paket usluga za strane državljane koji žele da pokrenu poslovanje u Srbiji i da regulišu svoj boravak u skladu sa Zakonom.

Procedura za izdavanje ove dve dozvole ume da bude komplikovana, posebno kada se osoba fizički ne nalazi u Republici Srbiji. Zbog toga smo osmislili poseban set usluga koji se odnosi na strane državljane koji žele da pokrenu poslovanje u našoj zemlji. Paket za strane državljane obuhvata vođenje celokupne procedure za izdavanje potrebnih dozvola kao i izradu neophodne dokumentacije.
pravna-podrska-4
U sigurnim rukama

Zaštitite se od pokretanja inspekcijskih nadzora

Kako biste efikasno izbegli plaćanje kazni koje mogu da dostignu ozbiljne cifre, morate da se potrudite da vaša kompanije posluje u skladu sa zakonom i poštuje sve propise koji se na nju odnose. Najsigurniji put da izbegnete plaćanje ovih kazni jeste kroz prevenciju, odnosno kroz otklanjanje bilo kakvih neusklađenosti sa zakonom. Kako biste imali dovoljno vremena da se bavite svojim poslovanjem i da radite ono što volite i u čemu ste dobri, umesto da vodite računa o inspekcijskoj kontroli, taj deo posla ćemo rado preuzeti na sebe. Tim pravnih stručnjaka je tu za vas, kako bi vam na najbolji način izašao u susret tako da svi vaši pravni akti budu usklađeni za zakonima i podzakonskim pravnim aktima koji se odnose na vašu kompaniju.

Konsultujte se sa nama i odaberite najbolje rešenje za svoje poslovanje!

Upoznajte se detaljno i iz prve ruke sa uslovima i svim
relevantnim aspektima za registraciju promena.

Pozovite nas

Radno vreme: 09h-17h