fbpx
Postanite partner: Da li želite da se pridružite našoj mreži strateških partnera?

Osnivanje firme u Srbiji za strane državljane

Osnivanje firme u Srbiji za strane državljane

Najpopularniji način za pokretanje poslovanja

Povoljna sredina za efikasne poslovne aktivnosti

Osigurajte brzinu i efikasnost pri osnivanju firme u Srbiji tako što ćete nam prepustiti vođenje procesa.

osnivanje-firme-u-srbiji-za-strance
Ne propustite priliku da poslujete u zemlji koja ima porez na dobit među najnižim u Evropi i koja pored izuzetno povoljne geografske lokacije, raspolaže visokokvalifikovanim stručnjacima iz raznih oblasti. Iskoristite srpske slobodne zone, konkurentne operativne troškove, bescarinski režim za većinu ključnih industrijskih proizvoda i otvorite svojoj kompaniji put ka novim tržištima.
Najpogodnija forma za poslovanje u Srbiji po svojoj jednostavnosti je društvo sa ograničenom odgovornošću (d.o.o) što po svojoj zakonskoj strukturi odgovara formi limited liability partnership (LLP). Može imati jednog ili više osnivača, što omogućava udruživanje kapitala i resursa, dok je odgovornost ograničena na osnivački kapital društva. Takođe, društvo može imati jednog ili više direktora, što vam pruža mogućnost kvalitetnog upravljanja novim poslovanjem. Po srpskom zakonu, strani državljani imaju jednake zakonske uslove za osnivanje firme u Srbiji, što se odnosi i na minimalni iznos osnivačkog kapitala koji je manji od 1€. Sedište firme može biti bilo gde na teritoriji Srbije, što otvara brojne mogućnosti za ulaganje i razvoj. Celokupan proces osnivanja firme u Srbiji može se sprovesti u svega par dana uz profesionalno vođenje i koordinaciju zakonskih koraka. Da li Vas zanima koji je najbrži put do osnivanja firme u Srbiji?

8 godina iskustva u poslovnom konsaltingu

uz veliki broj uspešnih priča

Kompletna podrška za pokretanje, aktiviranje i razvoj preduzeća na jednom mestu

Naš koncept poslovne podrške osmišljen je da obuhvata sve što je potrebno za uspešno pokretanje poslovanja u formi privrednog društva. Pružamo stručan konsalting pri odabiru poreskog modela, kreiramo potrebnu dokumentaciju u skladu sa propisima, uspešno realizujemo procese registracije i organizujemo sve potrebne korake za blagovremenu aktivaciju i razvoj poslovanja.
Uspešno smo
registrovali
526
Kompanija
Sa zadovoljstvom
realizovali
238
Konsultacija
Učestvovali u
predaji preko
327
Poreskih prijava
Ostvarili saradnju
sa više od
4710
klijenata

Kako će se zvati vaša firma u Srbiji?

Naziv vašeg poslovanja predstavlja ključni faktor u ostavljanju prvog utiska kod budućih klijenata i kreiranju jedinstvenog poslovnog identiteta. Sa aspekta osnivanja firme u Srbiji, neophodno je osmisliti naziv koji je originalan i koji se razlikuje od naziva ostalih već registrovanih privrednih subjekata kako ne bi došlo od odbačaja prijave.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Podrška

  Potrebne su Vam konsultacije u vezi sa
  osnivanjem firme?

  Ukoliko želite da proverite sve pravne i poreske aspekte samostalnog biznisa pre osnivanja privrednog društva u Srbiji, najbolje je da se konsultujete sa našim stručnjacima, sprečite greške i donesete najpovoljnije odluke za vaše poslovanje od samog početka.

  Sve što vam je potrebno za početak uspešnog poslovanja u Srbiji
  Značajna ušteda vremena i novca
  Obuhvatili smo sve aspekte uspešnog pokretanja poslovanja uz jedinstvenu mogućnost da sve završite na jednom mestu. Uz pružanje stručne pravne podrške, skraćivanjem procedure i profesionalnim posredovanjem, štedimo vam vreme, energiju i novac i obezbeđujemo vam da se fokusirate na razvoj svog poslovanja, dok mi za vas obavljamo sve neophodne administrativne stavke.
  paketi-osnivanje-firme-direkta

  Sve na jednom mestu

  Pristupačni paketi usluga za osnivanje firme

  start-pack-firma
  Start
  1000
  • Izrada dokumentacije
  • Izrada automat pečata
  • Takse za overu i APR
  Popular Choice
  business-pack-firma
  Business
  2000
  • Izrada dokumentacije
  • Izrada automat pečata
  • Takse za overu i APR
  • Otvaranje tekućeg računa
  • Knjigovodstvene konsultacije
  • Predaja poreske prijave
  • Sertifikat digitalnog potpisa
  • Registracija stvarnog vlasnika
  pro-pack-firma
  Pro
  3000
  • Izrada dokumentacije
  • Izrada automat pečata
  • Takse za overu i APR
  • Otvaranje tekućeg računa
  • Knjigovodstvene konsultacije
  • Predaja poreske prijave
  • Sertifikat digitalnog potpisa
  • Registracija stvarnog vlasnika
  • Privremena dozvola boravka
  Ponuda za otvaranje firme za strane državljane važi još:
  laptop-klasifikacija-delatnosti
  Odabir šifre delatnosti
  Lako i brzo do buduće delatnosti
  Sve postupke registracija iz naše ponude možete pokrenuti bilo kada kontaktiranjem naše korisničke podrške putem online chat-a ili naručivanjem paketa usluga uz dostavljanje svih potrebnih podataka kroz online formular.
  tracking-status-system

  Naši klijenti dobijaju pristup sistemu za praćenje statusa predmeta da uvek budu u toku sa procedurom

  Omogućili smo vam da u realnom vremenu možete da pratite šta se dešava sa vašim postupkom osnivanja preduzetnika, od pokretanja procedure do preuzimanja dokumentacije u elektronskom obliku i organizacijom daljih koraka.
  Koliko iznosi minimum osnivačkog kapitala?
  Zakonski minimum novčanog osnivačkog kapitala za registraciju privrednog društva iznosi 100 dinara. Osnovni kapital, pored novčanog može biti i nenovčani. Može biti upisan ili uplaćen u momentu registracije firme.
  Šta je osnivački akt?
  Akt o osnivanju je osnovni dokument pri registraciji društva u kome su definisani: vlasnička struktura, zastupnik, delatnost, naziv, datum formiranja, organi društva, način glasanja na skupštini, međusobni odnosi članova i dr.
  Da li pravno lice može biti osnivač firme?
  Firmu u formi d.o.o.-a mogu osnovati pravna i fizička lica, podjednako, bilo da se radi o domaćim ili stranim subjektima. Društvo može biti jednočlano ili višečlano i može imati jednog ili više zastupnika.
  Koja je stopa poreza na dobit za d.o.o?
  Porez na dobit za d.o.o. iznosi 15%. Dobit je razlika između prihoda i rashoda prema utvrđenom finansijskom izveštaju. Vlasnici udela imaju pravo na isplatu dobiti na lični račun i tada se plaća porez na dividendu od 17%.
  Da li firma može imati više od jednog direktora?
  Zakon dozvoljava mogućnost da firma ima više direktora, tj zakonskih zastupnika. Društvo je u obavezi da ima jednog imenovanog zakonskog zastupnika koji može, ali i ne mora biti zaposlen u firmi.
  Da li stranac može osnovati firmu u Srbiji?
  Strana lica, fizička ili pravna, imaju iste uslove za otvaranje firme na teritoriji Srbije i jednaka prava i obaveze kao i njeni državljani. Ukoliko stranac želi da boravi u Srbiji duže od perioda koji mu je određen vizom, mora se prijaviti za dozvolu privremenog boravka.
  Utisci klijenata

  Šta o nama misle naši klijenti?

  Ostvarite kontakt sa nama i procenite kvalitet naših usluga!

  Verujemo da su preporuke naših dosadašnjih klijenata i njihovo zadovoljstvo najbolji pokazatelj kvaliteta usluga koje pružamo. Sigurni smo da ćemo pronaći najbolje rešenje i za vaše poslovanje i da će vaš poslovni uspon biti mnogo brži i lakši uz našu jedinstvenu i sveobuhvatnu podršku. Kontaktirajte nas!

  4.9/5.0

  na osnovu 80+ Google MyBusiness recenzija!

  Pozovite nas