fbpx
Postanite partner: Da li želite da se pridružite našoj mreži strateških partnera?

Promena podataka preduzetnika

Promena podataka preduzetnika

NAŠ NAČIN RADA

Efikasno i brzo sprovodimo procese registrovanja svih promena za preduzetnika

Kako se pokreće proces?
Za pokretanje procesa registracije bilo koje promene za preduzetnika potrebno je da popunite online formular sa podacima. Ceo proces je automatizovan tako da status procesa možete pratiti u svakom trenutku i planirati svoje poslovanje u skladu sa tim.
Koliko proces traje?
Sve radnje koje su potrebne za registraciju promena moguće je realizovati bez ličnog prisustva preduzetnika. Proces obrade podataka iz formulara, pripreme dokumentacije i same registracije traje 5-7 radnih dana u maksimalnom roku.
Da li se može uraditi više promena odjednom?
Ukoliko postoji potreba, preporuka je da se radi više promena u jednom ciklusu registracije. Kada se radi više promena odjednom i takse se umanjeno tarifiraju, a rok za izvršenje je isti kao i kada se radi samo jedna promena.

Promena šifre delatnosti

Delatnost preduzetnika

Promena šifre pretežne delatnosti pruža mogućnost preduzetniku da se u potpunosti prilagodi tržišnim promenama i novim poslovnim prilikama.
promena-sifre-delatnosti-preduzetnik
promena-naziva-radnje
Promena poslovnog imena

Poslovno ime preduzetnika

Ako želite da promenite poslovno ime ili specifičan naziv radi kreiranja drugačijeg identiteta, registrujte promenu uz naš stručan konsalting oko odabira novog naziva.
Prijava promene adrese

Sedište preduzetnika

Mesto sedišta je sastavni deo poslovnog imena preduzetnika i u obavezi ste da registrujete promenu kad odlučite da promenite mesto upravljanja poslovanjem.
promena-sedista
prelazak-radnje-u-doo
Promena pravne forme

Preregistracija u d.o.o

Promena pravne forme se najčešće registruje zbog ograničenja odgovornosti vlasnika, proširenja kapaciteta, uvećanja prihoda ili broja zaposlenih.
Privremeni prekid/nastavak delatnosti

Mirovanje preduzetnika

Preduzetnik ima zakonsku opciju registracije pauziranja u radu, kao i nastavak obavljanja delatnosti sa istim imenom, istim sedištem i sa istom pretežnom delatnošću.
mirovanje-preduzetnika-1
0
Uspešna realizacija postupaka
Visoki procenat usvojenih prijava za registraciju promena iz prvog puta garantuje vam stručnost, uštedu vremena i najbolju optimizaciju troškova.
0
Kratki rokovi izvršenja
Kada se proces za registraciju promena dobro organizuje, u roku od 48 sati možete da nastavite sa redovnim poslovnim aktivnostima.

Ostvarite kontakt sa nama i procenite kvalitet naših usluga!

Verujemo da su preporuke naših dosadašnjih klijenata i njihovo zadovoljstvo najbolji pokazatelj kvaliteta usluga koje pružamo. Sigurni smo da ćemo pronaći najbolje rešenje i za vaše poslovanje i da će vaš poslovni uspon biti mnogo brži i lakši uz našu jedinstvenu i sveobuhvatnu podršku. Kontaktirajte nas!

4.9/5.0

na osnovu 70+ Google MyBusiness recenzija

Pišite nam