fbpx
Postanite partner: Da li želite da se pridružite našoj mreži strateških partnera?

Zatvaranje sportskog udruženja

Zatvaranje sportskog udruženja

Zatvaranje po skraćenom postupku

3 koraka do zatvaranja sportskog udruženja

111 do sada zatvorenih sportskih udruženja

Postanite i Vi naš zadovoljni klijent i prepustite nam postupak zatvaranja sportskog udruženja.

Postupak zatvaranja sportskih udruženja po važećim zakonima može da se sprovede po skraćenom postupku, za razliku od klasičnog procesa likvidacije koji traje nekoliko meseci. Uz odgovarajuću dokumentaciju i stručno vođenje postupka, celokupna procedura može biti sprovedena u zakonski definisanim rokovima.
Podrška

Potrebne su Vam konsultacije
za zatvaranje sportskog udruženja?

Proverite da li ispunjavate uslove za pokretanje ubrzanog postupka i upoznajte se detaljno sa neophodnim koracima za zatvaranje sportskog udruženja.

Da li sportsko udruženje ispunjava uslove za zatvaranje?

Kako biste zatvorili sportsko udruženje, potrebno je da imate dokumentaciju koja je izradjena u skladu sa zakonom. Uz odgovarajuća uverenja iz poreske uprave i saglasnost većine članova, čitav proces može biti gotov za nekoliko dana. Ukoliko postoje dugovi oko neizmirenih poreskih obaveza ili prema poveriocima i slične situacije, brisanje iz Registra biće onemogućeno.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Direkta

  Povoljna ponuda

  Pružamo vam mogućnost da brzo i efikasno zatvorite udruženje građana pred Agencijom za privredne registre putem zakonske opcije za likvidaciju po skraćenom postupku radi što veće uštede vremena i troškova. Uz to, moći ćete potpuno transparentno da pratite proces zahvaljujući jedinstvenom sistemu za praćenje statusa predmeta. Takođe, putem online chat-a u svakom trenutku možete kontaktirati našu korisničku podršku za sva pitanja i instrukcije vezane za naručivanje naših usluga, praćenje statusa ili samog procesa zatvaranja.
  Zatvaranje sportskog udruženja
  200
  • Izrada dokumentacije
  • Vođenje postupka
  • Takse za zatvaranje
  • Preuzimanje rešenja
  • Praćenje statusa predmeta
  tracking-status-system
  Pratite zatvaranje sportskog udruženja

  Naši klijenti dobijaju pristup sistemu za praćenje statusa predmeta da uvek budu u toku sa procedurom

  Omogućili smo vam da u realnom vremenu možete da pratite šta se dešava sa vašim postupkom zatvaranja sportskog udruženja, od pokretanja postupka pa sve do donošenja rešenja i preuzimanja dokumentacije.
  Šta je potrebno za zatvaranje sportskog udruženja?
  Za zatvaranje po ubrzanom postupku, potrebna su uverenja o izmirenim porezima i doprinosima, set dokumenata potpisanih od većine osnivača i prijava brisanja udruženja iz APR-a, uz plaćene takse.
  Može li da se zatvori udruženje ako ima dugova?
  Ne. Moguće je pokrenuti postupak likvidacije, ali se udruženje ne može zatvoriti po skraćenom postupku, jer su za to potrebne potvrde iz poreske da dugovanja ne postoje.
  Koliko traje zatvaranje sportskog udruženja?
  Postupak likvidacije traje 2-3 meseca. Kako je moguće zatvaranje sportskog udruženja po ubrzanom postupku, to traje svega nekoliko dana. Međutim, za ubrzani postupak je potrebno ispuniti određene uslove.
  Može li se zatvoriti udruženje ako traje sudski spor?
  U tom slučaju je potrebno da se sudski spor reši donošenjem presude, nakon čega bi trebalo uraditi analizu sa pravnog i knjgovodstvenog aspekta da li udruženje može ući u postupak zatvaranja ili ne.
  Ko izdaje uverenja o izmirenim porezima?
  Jedno uverenja izdaje nadležna filijala poreske uprave, dok drugo uverenje izdaje uprava javnih prihoda na opštini gde je udruženje registrovano. Obe potvrde imaju važnost 5 kalendarskih dana.
  Zašto da prepustim zatvaranje udruženja Direkti?
  Naručivanjem usluge preko naše agencije dobijate dokumentaciju u skladu sa zakonskim propisima, spremnu za potpisivanje i overu. Na taj način sprečavate odbacivanje prijava i odlaganje postupka uz dodatne troškove.
  Utisci klijenata

  Šta o nama misle naši klijenti?

  Konsultujte se sa nama i odaberite najbolje rešenje za zatvaranje poslovanja!

  Upoznajte se detaljno i iz prve ruke sa uslovima i svim
  relevantnim aspektima za registraciju brisanja.

  Pozovite nas

  Radno vreme: 09h-17h