fbpx
Postanite partner: Da li želite da se pridružite našoj mreži strateških partnera?

Promena podataka sportskog udruženja

Promena podataka sportskog udruženja

NAŠ NAČIN RADA

Efikasno sprovodimo procese registrovanja svih promena za sportska udruženja

Kako se pokreće proces?
Za pokretanje procesa registracije bilo koje promene za sportska udruženja, potrebno je da popunite online formular sa podacima. Ceo proces je automatizovan tako da status procesa možete pratiti u svakom trenutku i planirati svoje aktivnosti u skladu sa tim.
Koliko proces traje?
Sve radnje koje su potrebne za registraciju promena moguće je realizovati bez ličnog prisustva zastupnika. Proces obrade podataka iz formulara, pripreme dokumentacije i same registracije traje 5-10 radnih dana u maksimalnom roku.
Da li se može uraditi više promena odjednom?
Ukoliko postoji potreba, preporuka je da se radi više promena u jednom ciklusu registracije. Kada se radi više promena odjednom i takse se umanjeno tarifiraju, a rok za izvršenje je isti kao i kada se radi samo jedna promena.

Usklađivanje sa Zakonom o sportu

Usklađivanje statuta sportskog udruženja

Promena koja se odnosi na usklađivanje statuta obavezna je za sva sportska udruženja koja nemaju usaglašene akte sa izmenama Zakona o sportu koji je stupio na snagu 2016. godine i obuhvata registraciju nove verzije statuta.
uskladjivanje-statuta
naziv-sportskog-udruzenja
Promena naziva udruženja

Naziv sportskog udruženja

Kad želite da promenite imidž sportskog udruženja ili stvorite novi prepoznatljiviji identitet u odnosu na druge sportske organizacije, razmotrite da registrujete promenu naziva u skladu sa propisima i uz obavezne izmene statuta.
Izmene i dopune statuta

Statut sportskog udruženja

Sve izmene oko podataka sportskog udruženja, njegovih organa, grane sporta, ciljeva i svih drugih bitnih elemenata oko članstva i udruživanja potrebno je definisati u statutu, jer je statut najznačajniji akt svakog sportskog udruženja.
izmena-statuta-sportskog-udruzenja
ovlasceni-zastupnik-sportskog-udruzenja
Promena zastupnika udruženja

Zastupnik sportskog udruženja

Ovlašćenja zastupnika sportskog udruženja možete preneti na drugo lice u svakom trenutku registracijom novog zastupnika koji će svojim potpisom sklapati ugovore i biti ovlašćeno lice. Sportsko udruženje može imati i više od jednog zastupnika.
Prijava promene adrese

Sedište sportskog udruženja

Sedište sportskog udruženja koje ste registrovali pri osnivanju možete promeniti bilo kada prijavom nove adrese i odgovarajućim izmenama u statutu, kako bi sportsko udruženje poslovalo u skladu sa zakonskim propisima.
promena-adrese-sportskog-udruzenja
prijava-ogranka-sportskog-udruzenja
Prijava izdvojene jedinice

Ogranak sportskog udruženja

Ogranak je dodatna organizaciona jedinica koja pruža mogućnost proširenja obavljanja aktivnosti sportskog udruženja u pogledu ostvarivanja ciljeva u oblasti sporta i što bolje promocije sporta na više lokacija.
Upis privredne delatnosti

Privredna delatnost

Upisom privredne delatnosti dobijate proširenje oblasti delovanja sportskog udruženja u komercijalnim i privrednim oblastima čime možete obezbediti još načina za sticanje novčanih sredstava i širenje organizacije.
sifra-delatnosti-sportskog-udruzenja
0
Uspešna realizacija postupaka
Visoki procenat usvojenih prijava za registraciju promena iz prvog puta garantuje vam stručnost, uštedu vremena i najbolju optimizaciju troškova.
0
Kratki rokovi izvršenja
Kada se proces za registraciju promena dobro organizuje, u roku od 48 sati možete da nastavite sa redovnim poslovnim aktivnostima.

Ostvarite kontakt sa nama i procenite kvalitet naših usluga!

Verujemo da su preporuke naših dosadašnjih klijenata i njihovo zadovoljstvo najbolji pokazatelj kvaliteta usluga koje pružamo. Sigurni smo da ćemo pronaći najbolje rešenje i za vaše poslovanje i da će vaš poslovni uspon biti mnogo brži i lakši uz našu jedinstvenu i sveobuhvatnu podršku. Kontaktirajte nas!

4.9/5.0

na osnovu 70+ Google MyBusiness recenzija

Pišite nam