fbpx
Postanite partner: Da li želite da se pridružite našoj mreži strateških partnera?

Poslovni konsalting

Poslovni konsalting

Osnivanje, promene i zatvaranje

Završite sve na jednom mestu

Otvaranje, registracija promena i zatvaranje

Preduzetničke radnje

Pokrenite svoj preduzetnički duh i oprobajte se u samostalnom biznisu. Ukoliko ste to već učinili, razvijte dodatno svoje kapacitete tako što ćete svoju već osnovanu radnju u potpunosti prilagoditi tržišnim promenama.
osnivanje-firme-preduzetnicke-radnje
Osnivanje, registracija promena i likvidacija

Privredna društva

Osnujte firmu i budite spremni da odgovorite na sve poslovne izazove. Poslujte sa ozbiljnošću i kredibilitetom od starta. Prilagodite se svim promenama na tržištu i odlučno krenite ka budućim poslovnim uspesima.
osnivanje-firme-privredna-drustva
Osnivanje, registracija promena i zatvaranje

Udruženja građana

Učestvujte u ostvarivanju društveno-korisnih ciljeva koji se jedino mogu realizovati udruživanjem. Kao organizacija, utičite na pozitivne promene i posvetite svoje znanje i veštine unapređenju društva u celini.
osnivanje-firme-udruzenja
Osnivanje, registracija promena i zatvaranje

Sportska udruženja

Sportske organizacije najbolji su vid promocije određene grane sporta. Osnujte sportsko udruženje i kreirajte sredinu za razvoj sporta, tolerancije i zdravog načina života kroz aktivnosti, događaje i edukacije za članstvo.
osnivanje-firme-sportska
paketi-osnivanje-firme-direkta
Online naručivanje usluga
Ušteda vremena i novca
Sve postupke registracija iz naše ponude možete pokrenuti bilo kada kontaktiranjem naše korisničke podrške putem online chat-a ili naručivanjem paketa usluga uz dostavljanje svih potrebnih podataka kroz online formular. Na ovaj način imate jedinstvenu mogućnost da sve završite na jednom mestu. Online naručivanjem usluga uz odabir odgovarajućeg paketa smanjujete svoje angažovanje na minimum.
osnivanje-firme-direkta-logo
Direkta. Vaš prvi poslovni saradnik.
Ključna podrška za razvoj vašeg poslovanja
Naš koncept podrške obuhvata sve najvažnije segmente jednog uspešnog poslovanja. Tim ljudi iz oblasti privrednog prava, knjigovodstva i finansija, omogućava vam da poslujete u skladu sa zakonima i važećim propisima, uz poverenje i pouzdanost koje vam garantuju naša stručnost i godine iskustva.

Iznajmljivanje adrese sedišta

Virtuelna kancelarija za Vaše poslovanje

soft-s5-img
Vođenje poslovnih knjiga

Knjigovodstvene usluge

Vođenje poslovnih knjiga uz poresko-administrativne konsultacije od ključnog je značaja za početak poslovanja svake kompanije koja želi da obezbedi stabilan razvoj i da posluje u skladu sa zakonima zemlje u kojoj obavlja privrednu delatnost.