fbpx
Postanite partner: Da li želite da se pridružite našoj mreži strateških partnera?

Zatvaranje firme

Zatvaranje firme

Stručno i efikasno zatvaranje firme

Sprovodimo likvidaciju firme u samo 2 faze

104 do sada zatvorene firme

Postanite i Vi naš zadovoljni klijent i prepustite nam postupak za likvidaciju Vaše firme.

Pokrenite postupak likvidacije firme onda kada ste pronašli isplativiji biznis model, kada ste iscrpeli sve opcije za dalji nastavak poslovanja ili kada je to jedino rešenje koje vam nudi zakon. Iskoristite naše iskustvo, jer da bi se likvidacija uspešno sprovela ključna je sinhronizacija koraka i poštovanje zakonskih rokova.
Podrška

Potrebne su Vam konsultacije
za zatvaranje firme?

Proverite sve uslove za likvidaciju sa pravnog aspekta, koji su načini za izmirenje zaostalih dugova i poreskih obaveza i upoznajte se sa neophodnim zakonskim koracima u okviru postupka.

Proverite da li ispunjavate uslove za likvidaciju firme

Nisu sva društva u mogućnosti da se izbrišu iz Registra privrednih subjekata. Ukoliko postoje dugovi oko neizmirenih poreskih obaveza ili prema poveriocima, moguće je samo pokrenuti proces likvidacije, ali će brisanje iz Registra biti onemogućeno. Zato je potrebno uraditi analizu, blagovremeno pokrenuti proces i angažovati tim ljudi iz oblasti prava i knjigovodstva, koji će u sinhronizaciji voditi postupak do samog kraja.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Direkta

  Povoljna ponuda

  Pružamo vam mogućnost da brzo i efikasno okončate proces likvidacije firme pred Agencijom za privredne registre. Podelili smo proces na dve faze, jer smo mislili i na vaš budžet. Uz to, proces je potpuno transparentan i zahvaljujući jedinstvenom sistemu za praćenje statusa predmeta, možete biti u toku sa svim koracima. Putem online chat-a u svakom trenutku možete pokrenuti proces za zatvaranje firme. Naša korisnička podrška je tu za sva pitanja i instrukcije vezane za proces naručivanja.
  Likvidacija firme
  600
  / u dve rate
  • Izrada dokumentacije
  • Vođenje postupka
  • Takse za likvidaciju i brisanje
  • Izrada pečata
  • Praćenje statusa predmeta
  Promotivna ponuda sa akcijskom cenom za zatvaranje firme važi još:
  tracking-status-system
  Pratite zatvaranje svoje firme

  Naši klijenti dobijaju pristup sistemu za praćenje statusa predmeta da uvek budu u toku sa procedurom

  Omogućili smo vam da u realnom vremenu možete da pratite šta se dešava sa vašim postupkom zatvaranja firme, od pokretanja likvidacije pa sve do donošenja rešenja i preuzimanja dokumentacije.
  Koliko traje zatvaranje firme?
  U skladu sa zakonom, proces likvidacije traje minimum 120 dana. Ukoliko ne postoje nikakvi dugovi firme prema državi i poveriocima, zatvaranje firme se vrši u tom roku.
  Da li je potreban knjigovođa za zatvaranje firme?
  Izrada vanrednih finansijskih izveštaja se radi od strane stručnjaka iz oblasti knjgovodstva. Ukoliko firma nema svog knjigovođu, potrebno je angažovati novog koji bi vodio knjigovodstveni deo likvidacionog postupka.
  Da li direktor mora postati i likvidacioni upravnik?
  Likvidacioni upravnik se imenuje po pokretanju postupka likvidacije i može biti postojeći direktor firme ili drugo lice koje će se određenim pravnim aktima imenovati za likvidacionog upravnika.
  Da li se firma može zatvoriti ako postoje dugovi?
  Ukoliko postoje dugovanja, proces likvidacije se može pokrenuti, ali se firma ne može izbrisati iz Registra, tj ne može se okončati likvidacija dok se ne izmire dugovanja.
  Šta je likvidacioni ostatak?
  Likvidacioni ostatak predstavlja imovinu društva koja preostane nakon izmirenja svih obaveza koje društvo ima. Raspodeljuje se članovima društva u skladu sa odlukom i odnosom udela.
  Da li ima dodatnih troškova oko likvidacije?
  Cena naše usluge pokriva vođenje pravnog dela likvidacije, izradu svih potrebnih dokumenata, kao i takse APR-a koje se plaćaju pri registraciji. Ukoliko angažujete novog knjigovođu, to će biti dodatni deo troškova.
  Utisci klijenata

  Šta o nama misle naši klijenti?

  Konsultujte se sa nama i odaberite najbolje rešenje za zatvaranje poslovanja!

  Upoznajte se detaljno i iz prve ruke sa uslovima i svim
  relevantnim aspektima za registraciju brisanja.

  Pozovite nas

  Radno vreme: 09h-17h