fbpx
Postanite partner: Da li želite da se pridružite našoj mreži strateških partnera?

Promena podataka udruženja građana

Promena podataka udruženja građana

NAŠ NAČIN RADA

Efikasno i brzo sprovodimo procese registrovanja svih promena za udruženja

Kako se pokreće proces?
Za pokretanje procesa registracije bilo koje promene za udruženja građana, potrebno je da popunite online formular sa podacima. Ceo proces je automatizovan tako da status procesa možete pratiti u svakom trenutku i planirati svoje aktivnosti u skladu sa tim.
Koliko proces traje?
Sve radnje koje su potrebne za registraciju promena moguće je realizovati bez ličnog prisustva zastupnika. Proces obrade podataka iz formulara, pripreme dokumentacije i same registracije traje 5-10 radnih dana u maksimalnom roku.
Da li se može uraditi više promena odjednom?
Ukoliko postoji potreba, preporuka je da se radi više promena u jednom ciklusu registracije. Kada se radi više promena odjednom i takse se umanjeno tarifiraju, a rok za izvršenje je isti kao i kada se radi samo jedna promena.

Izmene i dopune statuta

Statut udruženja građana

Ako postoje promene u nazivu, sedištu ili organima udruženja, potrebno je izmeniti statut koji je konstitutivni dokument udruženja. Registrujte promenu statuta i osigurajte da vaša organizacija posluje u skladu sa zakonom.
promena-statuta-udruzenja-gradjana
promena-naziva-udruzenja-gradjana
Promena naziva udruženja

Naziv udruženja građana

Kada želite da udruženje građana ima novi identitet, obično je potrebno kreiranje novog i prepoznatljivog naziva koje će biti u skladu sa zakonom. Prvi korak je zvanična registracija promene naziva, kao i usklađivanje statuta sa promenom.
Promena adrese udruženja

Sedište udruženja građana

Sedište udruženja koje ste registrovali pri osnivanju možete promeniti bilo kada prijavom nove adrese i odgovarajućim izmenama u statutu, kako bi udruženje poslovalo u skladu sa zakonskim propisima.
sediste-udruzenja-gradjana
zastupnik-udruzenja-gradjana
Promena zastupnika udruženja

Zastupnik udruženja

Ovlašćenja zastupnika udruženja građana možete preneti na drugo lice u svakom trenutku registracijom novog zastupnika koji će svojim potpisom sklapati ugovore i biti ovlašćeno lice udruženja. Udruženje može imati i više od jednog zastupnika.
Upis privredne delatnosti

Privredna delatnost

Upisom privredne delatnosti dobijate proširenje oblasti delovanja udruženja u komercijalnim i privrednim oblastima čime možete obezbediti još načina za sticanje novčanih sredstava, širenje organizacije i ostvarivanje ciljeva.
sifra-delatnosti-udruzenja-gradjana
0
Uspešna realizacija postupaka
Visoki procenat usvojenih prijava za registraciju promena iz prvog puta garantuje vam stručnost, uštedu vremena i najbolju optimizaciju troškova.
0
Kratki rokovi izvršenja
Kada se proces za registraciju promena dobro organizuje, u roku od 48 sati možete da nastavite sa redovnim poslovnim aktivnostima.

Ostvarite kontakt sa nama i procenite kvalitet naših usluga!

Verujemo da su preporuke naših dosadašnjih klijenata i njihovo zadovoljstvo najbolji pokazatelj kvaliteta usluga koje pružamo. Sigurni smo da ćemo pronaći najbolje rešenje i za vaše poslovanje i da će vaš poslovni uspon biti mnogo brži i lakši uz našu jedinstvenu i sveobuhvatnu podršku. Kontaktirajte nas!

4.9/5.0

na osnovu 70+ Google MyBusiness recenzija

Pišite nam