fbpx
Become a partner: Do you want to join our network of international partners?

Skupljanje, prečišćavanje i distribucija vode

Skupljanje, prečišćavanje i distribucija vode

Grana 36.0 – Skupljanje, prečišćavanje i distribucija vode

Skupljanje, prečišćavanje i distribucija vode

Šifra delatnosti 36.00
Obuhvata: - skupljanje vode iz jezera, reka, bunara, sa izvora i sl. - skupljanje kišnice - prečišćavanje vode - obradu vode u industrijske i druge svrhe - desalinizaciju morske ili podzemne vode kao glavne aktivnosti u proizvodnji vode - distribuciju vode cevovodom, vozilom-cisternom ili na drugi način - rad kanala za navodnjavanje. Ne obuhvata: - rad opreme za navodnjavanje za potrebe poljoprivrede, del. 01.61 - obradu otpadnih voda radi sprečavanja zagađenja, del. 37.00 - cevovodni transport vode, del. 49.50
osnivanje-firme-direkta-logo
Direkta. Vaš prvi poslovni saradnik.
Ključna podrška za razvoj vašeg poslovanja
Naš koncept podrške obuhvata sve najvažnije segmente jednog uspešnog poslovanja. Tim ljudi iz oblasti privrednog prava, knjigovodstva i finansija, omogućava vam da poslujete u skladu sa zakonima i važećim propisima, uz poverenje i pouzdanost koje vam garantuju naša stručnost i godine iskustva.

Razmišljate o pokretanju sopstvenog poslovanja?

Izaberite paket usluga u skladu sa potrebama vašeg novog poslovanja i obezbedite čvrstu osnovu za dalji razvoj u skladu sa važećim propisima. Paketi naših usluga namenjeni su onima kojima je potrebno brzo, stručno i efikasno pokretanje poslovanja kako biste sve završili na jednom mestu.
paketi-osnivanje-firme-direkta

Zakažite konsultacije za odabir adekvatne šifre delatnosti za Vaše poslovanje

Upoznajte se sa uslovima pokretanja poslovanja.
Saznajte kakav poreski aspekt podrazumeva Vaša šifra delatnosti.

Pozovite nas

Zapratite nas