fbpx
Become a partner: Do you want to join our network of international partners?

Sanacija, rekultivacija i druge usluge u oblasti upravljanja otpadom

Sanacija, rekultivacija i druge usluge u oblasti upravljanja otpadom

Grana 39.0 – Sanacija, rekultivacija i druge usluge u oblasti upravljanja otpadom

Sanacija, rekultivacija i druge usluge u oblasti upravljanja otpadom

Šifra delatnosti 39.00
Obuhvata: - dekontaminaciju zemljišta i podzemnih voda na mestu zagađenja korišćenjem mehaničkih, hemijskih ili bioloških metoda - dekontaminaciju industrijskih postrojenja ili lokacija, uključujući nuklearna postrojenja i lokacije - dekontaminaciju i čišćenje površinskih voda od zagađenja koje je posledica akcidenta, kao što je sakupljanje zagađivača ili primena hemikalija - čišćenje naftnih mrlja i drugih zagađivača na zemlji, u površinskim vodama, u morima i okeanima, uključujući i priobalje - odstarnjivanje/smanjivanje otrovnih materija, azbesta, olovnih boja i drugih otrovnih materija - ostalo specijalizovano čišćenje i saniranje životne sredine. Ne obuhvata: - uništavanje štetočina u poljoprivredi, del. 01.61 - prečišćavanje vode, del. 36.00 - tretman i odlaganje neopasnog otpada, del. 38.21 - tretman i odlaganje opasnog otpada, del. 38.22 - čišćenje puteva, pranje ulica i odstranjivanje leda i snega, del. 81.29
osnivanje-firme-direkta-logo
Direkta. Vaš prvi poslovni saradnik.
Ključna podrška za razvoj vašeg poslovanja
Naš koncept podrške obuhvata sve najvažnije segmente jednog uspešnog poslovanja. Tim ljudi iz oblasti privrednog prava, knjigovodstva i finansija, omogućava vam da poslujete u skladu sa zakonima i važećim propisima, uz poverenje i pouzdanost koje vam garantuju naša stručnost i godine iskustva.

Razmišljate o pokretanju sopstvenog poslovanja?

Izaberite paket usluga u skladu sa potrebama vašeg novog poslovanja i obezbedite čvrstu osnovu za dalji razvoj u skladu sa važećim propisima. Paketi naših usluga namenjeni su onima kojima je potrebno brzo, stručno i efikasno pokretanje poslovanja kako biste sve završili na jednom mestu.
paketi-osnivanje-firme-direkta

Zakažite konsultacije za odabir adekvatne šifre delatnosti za Vaše poslovanje

Upoznajte se sa uslovima pokretanja poslovanja.
Saznajte kakav poreski aspekt podrazumeva Vaša šifra delatnosti.

Pozovite nas

Zapratite nas