fbpx
Become a partner: Do you want to join our network of international partners?

Proizvodnja koksa i derivata nafte

Proizvodnja koksa i derivata nafte

Grana 19.1 – Proizvodnja produkata koksovanja

Proizvodnja produkata koksovanja

Šifra delatnosti 19.10
Obuhvata: - delatnost koksnih peći - proizvodnju koksa i polukoksa - proizvodnju koksnog gasa - proizvodnju smolastog koksa - proizvodnju gasa od koksa iz visokih peći - proizvodnju sirovog koksa i katrana iz uglja - aglomeraciju koksa. Ne obuhvata: - proizvodnju briketa od ugljenih goriva, del. 19.20

Grana 19.2 – Proizvodnja derivata nafte

Proizvodnja derivata nafte

Šifra delatnosti 19.20
Obuhvata proizvodnju tečnih i gasovitih goriva i drugih proizvoda frakcione destilacije sirove nafte, bituminoznih materijala i sl. Rafinisanje nafte obuhvata jednu delatnost ili više njih, kao što su razdvajanje, destilacija i krekovanje: - proizvodnju motornih goriva (benzina, kerozina i dr.) - proizvodnju lakih, srednjih i teških goriva, rafinerijskih gasova kao što su etan, propan, butan i dr. - proizvodnju baznih mazivih ulja i masti, uključujući i one iz otpadnih ulja - proizvodnju proizvoda za petrohemijsku industriju i prekrivanje puteva - proizvodnju raznih proizvoda poput vajt-špirita, vazelina i parafinskog voska - proizvodnju briketa od nafte - mešanje biogoriva; mešanje alkohola s naftom (gasohol)
osnivanje-firme-direkta-logo
Direkta. Vaš prvi poslovni saradnik.
Ključna podrška za razvoj vašeg poslovanja
Naš koncept podrške obuhvata sve najvažnije segmente jednog uspešnog poslovanja. Tim ljudi iz oblasti privrednog prava, knjigovodstva i finansija, omogućava vam da poslujete u skladu sa zakonima i važećim propisima, uz poverenje i pouzdanost koje vam garantuju naša stručnost i godine iskustva.

Razmišljate o pokretanju sopstvenog poslovanja?

Izaberite paket usluga u skladu sa potrebama vašeg novog poslovanja i obezbedite čvrstu osnovu za dalji razvoj u skladu sa važećim propisima. Paketi naših usluga namenjeni su onima kojima je potrebno brzo, stručno i efikasno pokretanje poslovanja kako biste sve završili na jednom mestu.
paketi-osnivanje-firme-direkta

Zakažite konsultacije za odabir adekvatne šifre delatnosti za Vaše poslovanje

Upoznajte se sa uslovima pokretanja poslovanja.
Saznajte kakav poreski aspekt podrazumeva Vaša šifra delatnosti.

Pozovite nas

Zapratite nas