fbpx
Postanite partner: Da li želite da se pridružite našoj mreži strateških partnera?

Accounting Services

Accounting Services

KNJIGOVODSTVENA PODRŠKA

Prepustite brigu o finansijama i poreskim obavezama knjigovodstvenim ekspertima sa dugogodišnjim iskustvom.

knjigovodstvene-usluge-3
Vođenje poslovnih knjiga uz poresko-administrativne konsultacije od ključnog je značaja za uspešno poslovanje svake kompanije koja želi da obezbedi stabilan razvoj i da posluje u skladu sa zakonima zemlje u kojoj obavlja privrednu delatnost.

Računajte na našu knjigovodstvenu podršku, naročito ako pravite prve korake na svom poslovnom putu.

Poznavanje poreskih modela i obavljanje poslovanja u skladu sa računovodstvenim propisima preduslov je za rast i razvoj svakog poslovanja. Kako su zakoni i propisi mnogobrojni, a njihove promene učestale, potrebno je imati tim kome možete sve to poveriti. Jako je važno da tim čine stručnjaci sa iskustvom jer oblast knjigovodstva zahteva svestrano poznavanje zakonskih propisa za različite delatnosti i modele oporezivanja.
Konsalting

Da li su Vam potrebne knjigovodstvene konsultacije?

Stojimo Vam na raspolaganju za konsultacije vezane za sva knjigovodstvena pitanja i poreske modele. Konsultacije mogu da se realizuju online ili u našim prostorijama nakon zakazanog termina. Nastojimo da pružimo stručnu podršku svakom poslovanju koje nam se obrati sa zahtevom za rešenje knjigovodstvenih pitanja.
knjigovodstvene-usluge-1
Profesionalna podrška

Poreske prijave i registracija stvarnih vlasnika

Pravna lica koja se tek registruju imaju rok od 15 dana da predaju poresku prijavu na portalu poreske uprave, kao i da izvrše upis u Registar stvarnih vlasnika. Radi što veće uštede vremena i blagovremenog ispunjenja zakonskog roka, možete nam prepustiti ovaj korak u potpunosti. Naš knjigovodstveni tim Vam je na raspolaganju i za konsalting oko vrste poreske prijave koju treba predati i to ne samo za preduzetnike, već i za druge pravne forme kao što su privredna društva ili udruženja.

Za preduzetnike koji žele paušalno oporezivanje vršimo kalkulaciju iznosa za porez i predaju prijave

Proverite iznos paušalnog poreza pre registracije preduzetnika putem našeg digitalnog kalkulatora.

Procedura za prijavu na paušalno ili samooporezivanje mora biti urađena u roku od 15 dana od osnivanja, uz obavezan elektronski sertifikat. Za sve preduzetnike koji još uvek ne poseduju elektronski sertifikat, imamo uslugu prijave na paušalni model oporezivanja koja se u potpunosti može uraditi na osnovu ovlašćenja i u skladu sa propisanim rokom.
knjigovodstvene-usluge-2
Za Vaš miran san

Izrada završnih računa i finansijskih izveštaja

Kako biste efikasno ispunili zakonsku obavezu i predali izveštaje o svom poslovanju na vreme, morate da osigurate da vaša kompanija ima pouzdanog partnera kada su ove radnje u pitanju. Najsigurniji put da izbegnete probleme sa poreskom administracijom je kroz prevenciju, odnosno kroz blagovremeno i tačno odrađene finansijske izveštaje. Kako biste imali dovoljno vremena da se bavite svojim poslovanjem i da radite ono što volite i u čemu ste dobri, knjigovodstveni deo posla ćemo rado preuzeti. Tim stručnjaka sa iskustvom je tu za vas kako biste poslovali u skladu sa propisima i bez ikakvih poteškoća. Otvoreni smo za saradnju!

Konsultujte se sa nama i odaberite najbolje rešenje za svoje poslovanje!

Upoznajte se detaljno i iz prve ruke sa uslovima i svim
relevantnim aspektima koji su potrebni jednom uspešnom poslovanju.

Pozovite nas

Radno vreme: 09-17h